2747041135 Γκούρα, Μοσιά, Κορινθίας kordali365@gmail.com
hero image

 

 

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΑΤΙ
Καφές - Φαγητό - Γλυκό - Μοσιά Κορινθίας, Λίμνη Δόξα
_______________

Καλωσορίσατε στο Χρυσό Κανάτι, την ταβέρνα που αναδεικνύει τη μαγεία της παράδοσης στην κορυφή της γεύσης! Βρισκόμαστε στην καρδιά της Μοσιάς Κορινθίας, φιλοξενώντας εσάς και την αγάπη σας για την αυθεντική κουζίνα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, στο Χρυσό Κανάτι δεσμευόμαστε να δημιουργούμε πιάτα που αγκαλιάζουν τη γευστική κληρονομιά με φρεσκάδα και δημιουργικότητα. Κάθε μας πιάτο είναι ένα ταξίδι στην αυθεντική γεύση, με μια μοναδική προσέγγιση που αναδεικνύει την παράδοση με καινοτόμο τρόπο.

Από τα ορεκτικά μας που ξεχειλίζουν από αρώματα και γεύσεις μέχρι τα κυρίως πιάτα που συνδυάζουν την απλότητα των υλικών με την πολυπλοκότητα της γεύσης, σας προσκαλούμε σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Και όλα αυτά σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που αναδεικνύει την ομορφιά και τη ζεστασιά της παράδοσης.

Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψετε την αυθεντική κουλτούρα της γεύσης με εμάς στο Χρυσό Κανάτι, όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και η απόλαυση γίνεται τέχνη!

 
 

 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ

Στο μενού μας, θα ανακαλύψετε μια πληθώρα εκλεκτών κρεατικών, φρέσκων σαλατών με υλικά υψηλής ποιότητας και γευστικών ζυμαρικών που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Είτε προτιμάτε την πλούσια γεύση των κρεατικών, είτε αναζητάτε τη φρεσκάδα μιας σαλάτας, είτε απολαμβάνετε την παραδοσιακή αίσθηση των ζυμαρικών, έχουμε δημιουργήσει ειδικά πιάτα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Και για να συνοδεύσετε το γεύμα σας, διαθέτουμε μια εκλεκτή ποικιλία ποτών και αναψυκτικών, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει απόλυτα με τις προτιμήσεις σας

 
 
 
 

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τις γεύσεις μας!
Στόχος μας είναι να διατηρούμε την ποιότητα αναλλοίωτη και τους πελάτες μας ικανοποιημένους. Το προσωπικό μας είναι ευχάριστο και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.